Tuesday, September 13, 2005

TEXTOS (2a PART)

Més material bibliogràfic.

En el llibre La guerra civil a Catalunya (1936-1939). 2. Una revolució en plena guerra, publicat per Edicions 62, podeu trobar diversos capítols que són de gran interès. Em refereixo, en concret, als següents:

Javier de Madariaga, "Les indústries de guerra" (que inclou un box que porta per títol "Proves i experimentació en armament del Govern català")

Ramon Brusco, "La creació d'un nou exèrcit revolucionari"

3 Comments:

Blogger Mary Morgan said...

Your blog is creative Keep up the great work. Don't miss visiting this site about how to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

4:34 PM  
Blogger mikehuron16142637 said...

i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

3:31 PM  
Blogger Roc said...

Jo aquest estiu estic fent el treball de recerca sobre les dues indústries en temps de guerra (bé, he posat les dates límit de 1920 a 1950 per afegir-hi antecedents i conseqüències) on treballaren els meus besavis i buscant per internet alguna possible informació sobre el tema he trobat aquest blog que m'ha sembat força interessant. Algú que sàpiga més sobre les indústries durant la guerra civil podria posar-se en contacte amb mi? Us deixo una direcció de correu i si algú està interessat en ajudar-me sabrà trobar-me aquí: rabiapositiva@hotmail.com
Gràcies.

1:14 AM  

Post a Comment

<< Home